Uitnodiging Jubileum Festival 100 jaar Nimeto

13-03-2023
486 keer bekeken {0} reacties

Fantastisch nieuws: Nimeto bestaat 100 jaar! En dat willen we graag groots vieren met alle mensen in onze community. Je bent van harte welkom op ons 100-jarig jubileumfestival. Het wordt een dag vol feestelijke activiteiten die je niet wilt missen. Zet 22 juni in je agenda en meld je snel aan. ​

Wanneer:
Donderdag 22 juni van 14.00 tot 20.00 uur. 

Waar:
Smijerslaan 2 in Utrecht

Wat:
Kom je creatieve kant ontdekken en doe mee aan het maken van een muurschildering, ga ontspannen bij het podium en genieten van de muziek, of neem plaats in het reuzenrad waar diverse VR-projecten je verwonderen. Kortom, een festival vol beleving. De hele dag staat in het teken van vakmanschap, creativiteit, innovatie en samenwerking.

Het festivalthema is "Maak ruimte voor de toekomst" want we zijn trots op onze rijke geschiedenis, maar kijken ook enthousiast naar de toekomst.

Een dag die je niet wilt missen en die uitermate geschikt is om oude bekenden te ontmoeten en nieuwe mensen te leren kennen. Kom dus gezellig langs en geniet van het lekkere eten en drinken dat wij voor jou hebben klaarstaan. En alsof dat nog niet genoeg is, om 16.00 uur wordt ons vernieuwde pand officieel geopend. Daar wil je bij zijn!

Wij kijken enorm naar uit naar je komst, vier je met ons mee?

 AANMELDEN 

*𝘈𝘭𝘭𝘦 𝘕𝘪𝘮𝘦𝘵𝘰 100-𝘫𝘢𝘢𝘳 𝘤𝘰𝘯𝘵𝘦𝘯𝘵 𝘪𝘴 𝘨𝘦𝘮𝘢𝘢𝘬𝘵 𝘥𝘰𝘰𝘳 𝘰𝘯𝘻𝘦 𝘴𝘵𝘶𝘥𝘦𝘯𝘵𝘦𝘯

Afbeeldingen

Aankondiging Jubileum Festival 100 jaar Nimeto

X (voorheen Twitter)

Bekijk ook

Cookie-instellingen