STRAAT x ABN AMRO presenteren Women in Street Art

06-03-2023
105 keer bekeken 0 reacties

De street art scene bestaat grotendeels uit mannen, maar er zijn ook veel invloedrijke vrouwelijke kunstenaars actief. Ze hebben een bijzondere weg afgelegd, die bij tijd en wijlen een goede dosis lef vereiste.

STRAAT hecht veel waarde aan diversiteit. Zo zetten wij ons in voor een eerlijke representatie van vrouwelijke artiesten in onze collectie.

ABN AMRO is sinds begin 2023 als hoofdpartner aan STRAAT verbonden. Als sponsor binnen de culturele sector pleit ABN AMRO al langer voor een oplossing voor de ongelijke vertegenwoordiging van mannen en vrouwen in de kunstwereld.

Women in Street Art is het eerste project waarbij ABN AMRO en STRAAT de krachten bundelen. STRAAT gelooft in een goede representatie van invloedrijke vrouwelijke kunstenaars in de collectie. ABN AMRO helpt STRAAT dit doel nog sneller te behalen, geheel passend bij de sponsorstrategie van de bank om gelijke kansen voor mens en maatschappij te bewerkstelligen. We hopen hiermee ook de volgende generaties te inspireren.

Van 22 februari tot en met 28 mei 2023 zet STRAAT vrouwelijke kunstenaars in de schijnwerpers met onder meer een presentatie in onze collectie.

 

Meer info. over openingstijden en tickets

Meer info. over locatie en route

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Bekijk ook

0  reacties

Cookie-instellingen