Crowdfunding: Een gezellige ontmoetingsplek voor Oekraïense vluchtingen

20-12-2022
323 keer bekeken 0 reacties

Nimeto studenten gaan bij ANNE een gezellige ontmoetingsplek voor Oekraïense vluchtingen en Utrechtse bewoners creëren. Een plek waar je je fijn voelt, een warme plek, een gezellige plek, een plek waar je even op adem kunt komen. Die plek moet dus ook zo aanvoelen. Maar, dat is het nu nog niet...

Om ervoor te zorgen dat dat wel zo gaat zijn, gaan studenten van Nimeto bij ANNE aan het werk. Studenten van verschillende opleidingen en met veel verschillende specialisaties, zo kunnen ze er met elkaar voor zorgen dat elke benodigde klus gedaan wordt. Er moet veel gebeuren namelijk. De studenten krijgen van Nimeto alle benodigde materialen zoals bijvoorbeeld verf, signing materialen en gereedschap. En zij krijgen natuurlijk de  professionele begeleiding van vakdocenten.

Om het helemaal af te maken:
Als kers op de taart zou het supertof zijn om alle ruimtes ook nog te kunnen stylen. Met tafeltjes, vaasjes, kleedjes etc. Dat het project helemaal afgerond kan worden en dat we ANNE en haar bezoekers nog blijer achterlaten. Hiervoor hebben ze hulp nodig. Hopelijk van jou. 

En daar komt onze vraag:
kun je wat missen om de ontmoetingen van Oekraïnsche vluchtingen en Utrechters nog mooier, leuker en gezelliger te maken? Om alle drie ruimtes aan te kunnen kleden hebben we ongeveer 1000 euro nodig. Wij worden blij van elke bijdrage!

 Ja, ik steun 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Bekijk ook

0  reacties

Cookie-instellingen