De MUZE coverwedstrijd: ontwerp jij onze volgende cover?

11-07-2022
167 keer bekeken 0 reacties

Wil jij een kunstwerk van jou laten schitteren op de cover van het grootste kunstmagazine van Nederland? Dit is je kans! Heb je altijd al je eigen magazine cover willen ontwerpen? Steek dan nu de handen uit de mouwen en doe mee aan de MUZE coverwedstrijd!

Meer weten is meer genieten

In ieder mens schuilt een kunstliefhebber. Als je maar weet hoe je moet kijken. Met MUZE opent AVROTROS de ogen van kijkers. Het is een magazine met een missie: iedere Nederlander van kunst laten genieten. Wil je meer weten over dit magazine? Vraag dan een gratis kennismakingsexemplaar aan!

AVROTROS organiseert een coverwedstrijd omtrent MUZE. Het grootste kunstmagazine van Nederland speciaal voor leden van AVROTROS. Ben jij de maker die wij zoeken? Ontwerp een cover geïnspireerd op ‘Meer weten is meer genieten’. Als je weet hoe je moet kijken wordt kunst een stuk leuker. Met dat idee mag jij aan de slag!

Lucas De Man in de jury 

Presentator, theatermaker en kunstenaar Lucas de Man en award winning magazinemaker Mara Evers zitten naast Robin Bosch, eindredacteur van het AVROTROS ledenmagazine MUZE, in de jury van de schilderwedstrijd.

De jury beoordeelt de ingestuurde covers. Zij selecteren een top tien op basis van digitaal aangeleverde foto’s of designs. Deze top tien wordt dinsdag 6 september 2022 bekendgemaakt op de website van AVROTROS.nl. De winnaar wordt vervolgens bepaald door de stemmen van het publiek en onthuld op de EuropArtFair in de Westergasfabriek in Amsterdam, op vrijdag 1 oktober 2022. 

Wat kun je winnen? De hoofdprijs

De ontworpen cover wordt daadwerkelijk gebruikt als cover van het MUZE magazine. Het betreft de eerste editie van 2023 (januari). Verder win je een fantastisch prijzenpakket van Royal Talens en een vergoeding van €500,- 

Wat kun je winnen? De top 3


De makers die eindigen in de top drie mogen hun werk exposeren op de EuropArtFair 2022. AVROTROS heeft hier een beursstand waar het gehele weekend de ruimte is om je werk tentoon te stellen. 

Altijd prijs!


Eindigt jouw gemaakte cover niet in de top 3? Niet getreurd! Als bedankje voor je deelname ontvang je sowieso een gratis exemplaar van MUZE en gratis entreetickets voor de EuropArtFair 2022.

De spelregels

Download de blanco cover en maak een cover geïnspireerd op de slogan: meer weten is meer genieten. Alle vormen van creaties worden toegestaan. Maak een goede afbeelding van je werk, van maximaal 4MB en upload deze als jpeg-bestand of png-bestand in het formulier onderaan deze pagina. Na de sluitingsdatum van de wedstrijd, vrijdag 2 september 2022 om 12.00 uur, maakt de jury een selectie van tien werken op basis van de ingezonden foto's. Deze top tien wordt dinsdag 6 september 2022 onthuld op AVROTROS.nl.

De jury kiest de top 10, daarna is het aan het publiek om te stemmen op AVROTROS.nl. Degene met de meeste stemmen wint uiteindelijk de wedstrijd. Dit wordt onthuld op de EuropArtFair 2022 op 1 oktober.

Om mee te doen met de coverwedstrijd hoef je geen lid te zijn van AVROTROS. Wil je wel graag lid worden en 4x per jaar het kunstmagazine MUZE ontvangen? Word AVROTROS Kunstlid en steun kunst en cultuur op televisie, radio en online!

Waar moet je op letten?

  •  Je bent zelf de maker van het werk. 
  •  AVROTROS behoudt zich het recht voor om inzendingen waaraan aanstoot genomen kan worden, van deelname uit te sluiten.
  •  Je mag met één werk deelnemen.

MEER INFO. EN AANMELDEN COVERWEDSTRIJD

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Bekijk ook

0  reacties

Cookie-instellingen