ILFU Verhalenwedstrijd 2022

27-06-2022
153 keer bekeken 0 reacties

Maak kans op €5000 voor het beste verhaal. De ILFU Verhalenwedstrijd is de eerste interdisciplinaire verhalenwedstrijd van Nederland. De wedstrijd staat open voor verhalenvertellers in alle genres, of je nou schrijft, laat zien of laat horen. Stuur je verhaal uiterlijk 4 september 2022 in!

Goede verhalen kunnen in alle denkbare vormen verteld worden. De ILFU Verhalenwedstrijd staat open voor verhalen in alle mogelijke vormen. Proza, film, poëzie, fotografie, non-fictie, columns, strips, spoken word, muziek, performance, hoorspelen, theater, vlogs, Instastories en TikTok-filmpjes zijn allemaal welkom.

Je verhaal hoeft alleen geïnspireerd te zijn op het thema ‘De fictie bij de feiten’ en niet langer te zijn dan drie minuten audio/video, of 1000 woorden in geval van een tekst.

De ILFU Verhalenwedstrijd is onderdeel van ILFU, het International Literature Festival Utrecht. 

Wat is ILFU?
ILFU is het grootste literatuurfestival van Nederland én een dagelijks online platform voor literatuur. Terugkerende festivalonderdelen zijn de Book Talks met internationale auteurs, literaire filmvertoningen, concerten, theatervoorstellingen en programma’s voor nieuw talent zoals het NK Poetry Slam. De Nacht van de Poëzie vormt jaarlijks de feestelijke afsluiting van het festival.
Van 23 september tot en met 8 oktober 2022 ontvangen we op het ILFU talloze schrijvers, dichters, muzikanten en andere makers én maken we de winnaar van de ILFU Verhalenwedstrijd bekend.

 MEER INFORMATIE 

 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Bekijk ook

0  reacties

Cookie-instellingen