Voordekunst presenteert: Kickoff Crowdfunding in Amersfoort

14-03-2022
109 keer bekeken 0 reacties

Denk je na over het financieren van een creatief project via crowdfunding? Kom naar de Kickoff Crowdfunding van Voordekunst i.s.m. Gemeente Amersfoort! Op 17 maart organiseren we i.s.m. Gemeente Amersfoort van 15:00 -16:30 een gratis kickoff crowdfunding in creatieve broedplaats OOSTWEST.

Zet samen met Voordekunst de eerste stappen in het opzetten van een crowdfundingcampagne en hoor wat Gemeente Amersfoort kan betekenen voor jouw project.

Voor wie is het bedoeld? Iedereen uit Amersfoort die nadenkt over het starten van een crowdfunding campagne voor een creatief project.

Wat gaan we doen? Tijdens de Kickoff Crowdfunding krijg je persoonlijke begeleiding bij het opstarten van jouw project, zodat je jouw campagne met een voorsprong kunt beginnen. Je krijgt tips, we kijken naar best practices en gaan samen aan de slag met de opzet van jouw eigen crowdfunding. Ook gaan we in op wat onze matchfundingpartner Gemeente Amersfoort voor jouw project kan betekenen.

Binnen anderhalf uur weet je precies wat je te doen staat en kun je van start met het voorbereiden van je campagne! Dus: denk je er over om crowdfunding in te zetten voor de financiering van jouw creatieve, culturele of erfgoed-project? Meld je dan nu gratis aan voor de Kickoff Crowdfunding!

Tickets

 

 

 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Bekijk ook

0  reacties

Cookie-instellingen