Nimeto Innovatiefestival

31-05-2021
993 keer bekeken 0 reacties

Op 11 of 12 oktober 2021 (nog vast te stellen) gaat Nimeto voor haar medewerkers het “Nimeto Innovatiefestival” organiseren. Ben jij of ken jij iemand die een waardevolle invulling kan geven aan onze innovatie workshops? Dan horen we dat graag! Lees snel verder voor meer informatie en aanmelden.

Het wordt een dag waarop alle medewerkers van Nimeto hun dagelijkse werkzaamheden even naast zich neerleggen en zich kunnen blootstellen aan mooie ideeën en interessante ontwikkelingen van zowel binnen als buiten de school, onder het motto van de Loesje spreuk: een wijde blik verruimt het denken.

Onderdeel van het festival zullen workshops zijn en daarvoor zijn wij nog op zoek naar invulling. Voor de inhoud van een workshop geldt alles wat nieuw, vernieuwend en/of inspirerend is, is interessant.

De workshop moet aansluiten bij een van de vier thema’s binnen het innovatiemodel van Nimeto: pedagogisch-didactisch, maatschappij & onderwijs, technologie en branche innovaties.

Ben jij of ken jij iemand die een waardevolle invulling kan geven aan onze innovatie workshops? Dan horen wij dat graag via onderstaand formulier. 👇🏼

https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=-CdkSD7us0KW0r8big7iIPtyjMABRK5Kq_o5DXl3rIlUM0RNQ0RDNDE0TzI2QlIyTzI4RTQ4RVZCNS4u

 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Bekijk ook

0  reacties

Cookie-instellingen