Submenu

Het Huis Gesprek, Lex Bohlmeijer in gesprek met Cobie de Vos

214 keer bekeken 0 reacties

Welkom bij Het Huis Gesprek, een podcast van Het Huis Utrecht, waarin wij je graag nader kennis laten maken met mensen (verbonden aan Het Huis) door ons in gedachtengoed, ideeën of makerschap van hen te verdiepen.

Deze editie vraagt Lex Bohlmeijer (radio- documentairemaker, presentator en dramaturg) Cobie de Vos (voormalig directeur bestuurder van Het Huis Utrecht) een uur lang het hemd van het lijf. Over leiderschap en kwetsbaarheid, over beginnen bij de radio en een oorlogsverslaggever als partner. Een klein portret van een bevlogen leider, die ervan houdt om ruimte te bieden.Cobie de Vos stopte per 1 mei 2022 als directeur bestuurder van Het Huis Utrecht. Ruim negen jaar bestuurde ze deze bruisende werkplaats voor jonge makers.

Dit persoonlijke gesprek  over haar afscheid, leiderschap, moed en kwetsbaarheid wordt Cobie aangeboden door de medewerkers van Het Huis, een afscheidscadeautje. Het Huis Utrecht is een plek voor makers die zich bezighouden met theater, dans, installatiekunst - maar ook voor makers die op het grensvlak van meerdere disciplines werken en daarom nooit eens lekker duidelijk in één hokje passen.

Of voor makers die gewoon hun éigen discipline vormgeven - zij kunnen in Het Huis Utrecht hun praktijk verdiepen, verbreden en presenteren. Bijvoorbeeld tijdens een residentie, waarin ruimte is voor onderzoek en ontwikkeling, en een resident specifieke artistieke en organisatorische begeleiding kan krijgen.  

Luister hier naar de podcast

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Cookie-instellingen