MONUMENT

25-03-2024 76 keer bekeken 0 reacties

Begin

14-05-2024 om 10:00

Einde

16-05-2024 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Brabanthallen, Diezekade 2, 5222 AK Den Bosch

Vakbeurs voor het beheer en behoud van monumentaal erfgoed. MONUMENT richt zich specifiek op onderhoud, herbestemming, restauratie en verduurzaming van monumenten.

Hier ontmoeten aanbieders van producten en diensten voor de gebouwd erfgoedsector op gepaste afstand professionals en eigenaren op zoek naar innovatieve producten, kennis en informatie.

Gedurende drie bruisende beursdagen is MONUMENT het kloppend hart van de erfgoedsector. Waar exposanten het platform gebruiken om hun expertise te tonen en naamsbekendheid te vergroten, is het voor bezoekers dé plek om zich te oriënteren op actuele ontwikkelingen en innovaties en zich breed te laten informeren over de toekomst van de sector. 

MONUMENT vindt gelijktijdig plaats met vakbeurzen Renovatie & Transformatie en HOUTBOUW. De vakbeurs Renovatie & Transformatie gaat over sneller, efficiënter en omgevingsvriendelijker renoveren terwijl HOUTBOUW zich richt op hout- en hyride bouwoplossingen.

Gratis toegang bij voorregistratie

MONUMENT is alleen toegankelijk voor professionals en eigenaren van monumentaal vastgoed. Voorregistratie is mogelijk vanaf dinsdag 19 maart 2024. Bezoekers hebben ook vrij toegang tot de andere beurzen. Een kaartje aan de deur kost € 30,- incl. BTW.

 

 

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen