Beurs Bouwplan

18-12-2023 104 keer bekeken 0 reacties

Begin

25-01-2024 om 14:00

Einde

27-01-2024 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

De Bonte Wever, Stadsbroek 17, ASSEN

Beurs Bouwplan in Assen is een jaarlijkse beurs over (ver)bouwen, wonen en duurzaamheid. In 2024 vindt de beurs plaats van donderdag 25 tot en met zaterdag 27 januari.

De beurs is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in (ver)bouwen, wonen of duurzaamheid. De bezoekers zijn dan ook zeer divers. Zo zijn er mensen die plannen hebben om te gaan verbouwen of bouwen, maar ook mensen die meer willen weten over duurzaamheid of hun woning willen opfrissen.

Exposeren op Beurs Bouwplan heeft talloze voordelen. Zo trok het evenement in 2023 ruim 17.000 bezoekers. De beurs biedt dus uitstekende kansen om nieuwe klanten te bereiken.

De bezoekers van de beurs zijn overwegend kapitaalkrachtig en geïnteresseerd in (ver)bouwen, wonen of duurzaamheid. Dit maakt het evenement interessant voor uiteenlopende bedrijven. 

Beurs Bouwplan is een goede manier om je naamsbekendheid te vergroten. De beurs wordt namelijk uitgebreid gepromoot in de media. Dit zorgt ervoor dat je bedrijf of organisatie zichtbaar is bij een groot publiek.

Bouwplan, Thuis in Wonen! De beurs over (ver)bouwen, wonen en duurzaamheid! (beursbouwplan.nl)

Tickets bestellen

 

 

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen