Submenu

[VPM] Projectleider Vastgoedonderhoud

Yvonne de de Beer 25-03-2024
134 keer bekeken

Wij zijn op zoek naar een ervaren en klantgerichte Projectleider Vastgoedonderhoud (32-36 uur per week, standplaats Hoorn)

De functie
Als projectleider draag jij bij aan het beheer van een toekomstbestendige duurzame woningvoorraad. Dat doe je door jouw talent in te zetten op verschillende vlakken op het gebied van vastgoedbeheer. Je bent verantwoordelijk voor het inkopen en aansturen van projecten. De werkzaamheden omvatten het gebied van planmatig- en contractonderhoud en verduurzaming. Dit maakt het een leuke en afwisselende functie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Het team 
Het team Vastgoedprojecten bestaat uit 25 enthousiaste en betrokken collega’s die samen zorgdragen voor het vastgoedonderhoud en verbetering. Samen met drie andere projectleiders en drie opzichters verzorg je het planmatig- en contractonderhoud. Je bent onderdeel van het team Vastgoedbeheer die daarnaast bestaat uit projectmanagers, bewonersbegeleiders en directievoerders. Het team wordt aangestuurd door de teamleider Vastgoedbeheer.

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, voortgang, inkoop en financiën van onderhoudsprojecten. Je organiseert aanbestedingen en verzorgt de contractvorming. Tijdens de uitvoering werk je samen met de opzichter en zorg je voor goede communicatie en een mooi eindresultaat. Ook uitdagende vastgoedvraagstukken ga je niet uit de weg. Je zoekt, eventueel met behulp van adviseurs, naar de oorzaken en lost deze op. Garantievraagstukken ga je niet uit de weg. Je bent contractbeheerder voor een aantal onderhoudscontracten en hebt periodiek voortgang overleg met de leveranciers.

Daarnaast onderhoud en ontwikkel je kennis op het gebied van vastgoedbeheer en adviseer je collega’s. Bijvoorbeeld bij het in beheer nemen van nieuw bezit.

Wie ben jij?
Je bent een oplossingsgericht persoon en werkt graag in teamverband. Met jouw enthousiasme weet je mensen mee te krijgen. Je ben kritisch en laat jezelf niet uit de weg slaan. Ook durf je leveranciers aan te spreken op hun verantwoordelijkheid. Je beschikt over goede sociale vaardigheden. Neemt graag initiatief en je hebt veel energie.

Je hebt hbo werk- en denkniveau en een opleiding op het gebied van vastgoed. De afgelopen jaren heb je relevante werkervaring opgedaan op het gebied van projectleiding, aanbesteding en inkopen van onderhoud. Daarnaast communiceer je helder en overtuigend, zowel mondeling als schriftelijk.

Wij bieden
Bij Intermaris krijg je veel ruimte voor initiatief en stimuleren we je om jezelf volop te ontwikkelen. We bieden hier ruime mogelijkheden voor. Je komt terecht in een dynamische organisatie met korte lijnen, waar je werk maatschappelijke impact heeft.

De functie is afhankelijk van jouw ervaring ingeschaald in functieschaal J of K van de CAO Woondiensten. Schaal J: € 4.131 - € 5.897 bruto per maand en schaal K: € 4.543 - € 6.493 bruto per maand op basis van 36 uur per week.

Naast 8% vakantiegeld, ontvang je bij ons ook een eindejaarsuitkering en ruime opleidingsmogelijkheden, onder andere via een persoonlijk opleidingsbudget. Wij werken hybride waarbij je thuis- en kantoorwerkdagen afstemt met je collega’s en zo tot een goede mix komt. Intermaris hecht veel belang aan duurzaamheid en dat vertaalt zich door in ons pakket arbeidsvoorwaarden. Zo krijg jij ieder jaar een vitaliteitsbudget van € 250,- netto waarmee je aankopen kunt doen die jouw vitaliteit bevorderen. Pak je de fiets naar het werk? Dat belonen wij met een extra hoge kilometervergoeding. Wanneer je kiest voor het OV omdat ons kantoor op loopafstand van het station ligt, vergoeden wij deze kosten volledig. Tot slot bouw je bij ons pensioen op bij SPW, een solide pensioenfonds.

Solliciteren
Interesse? Klik op de button om te solliciteren. Voor meer informatie kun je bellen met Gijs Bakker, teamleider Vastgoedbeheer, telefoonnummer 06 11 80 02 95. Wil je liever eerst een informeel contact? Dat kan ook! Gijs maakt graag, bijvoorbeeld al wandelend door ons bezit, kennis met jou. Laat het Gijs weten als je dat fijn vindt.

Een pre-employment screening maakt deel uit en een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Solliciteren

Over Intermaris
Intermaris is met 17.000 woningen in Hoorn, Purmerend en Waterland een van de grotere woningcorporaties in de regio. Met ongeveer 180 collega’s werken we aan een fijn thuis voor al onze huurders. In ons werk staat de bewoner centraal. We houden rekening met verschillen en zetten in op maatwerk waar dat kan.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen