Submenu

[VPM] Junior Technisch Manager

Simone Ooijens 30-05-2023
374 keer bekeken

Als junior technisch manager bij REBO Groep ben jij verantwoordelijk voor het technisch beheer van woningcomplexen. Jij bent voor de opdrachtgevers het bouwkundige aanspreekpunt op het gebied van onderhoud van het gebouw. Dus zijn er vragen? Dan bellen ze jou.

Qua kantoorlocatie kan de locatie zijn Amsterdam, Doetinchem of Laag-Soeren. Thuiswerken? Jazeker dat kan, rekening houdend met minimaal 2 dagen op kantoor. Voor jouw rol ontvang je een salaris tussen de € 2.700,- en € 3.400,- én je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband, naast trainingen & cursussen gericht op jouw ontwikkeling.

Dit ga je doen!
Als junior technisch manager bij Vastgoed Management ondersteun je het team van de technisch managers bij het technisch beheer van woningcomplexen. Je bent dus het aanspreekpunt voor collega’s, (contract)partijen en opdrachtgevers! Naast het toepassen van goede bouwkundige kennis, is communicatie en projectmatig en gestructureerd werken, een belangrijk onderdeel van je functie. Je gaat nauw samenwerken met jouw toegewijde team om samen een goed resultaat neer te zetten.

Jouw andere taken:

  • Je stelt meerjaren onderhoudsplanningen en jaarplannen op of Je werkt mee aan het opstellen van meerjaren onderhoudsplanningen en jaarplannen
  • Je zorgt dat de actiepunten worden uitgevoerd, kunt dus goed plannen en zelfstandig werken
  • Je behandelt de bijzondere huurdersvragen  
  • Je doet offerte uitvraag en beoordeling en bespreekt deze met de technisch manager
  • Je zet onderhoudswerkzaamheden uit, controleert onderhoudswerkzaamheden en levert grotere werkzaamheden op met de opdrachtnemer
  • Je werkt voor een eigen portefeuille samen met de accountmanager en primair de technisch manager

Wil jij zorgen dat de woningportefeuille toekomst bestendig en duurzaam is? Dan is de rol als junior technisch manager de uitgelezen kans voor jou om impact te maken. We kijken uit naar jouw duurzame ideeën.

Het team bij REBO Groep
Je gaat samenwerken met een toegewijd team bestaande uit een Technisch manager, (jr.) Accountmanager, CTIW (commercieel technisch inspecteur wonen) en klantcontact medewerker.

Het team waarin je gaat werken zal afhankelijk zijn van de locatie waarin je ingedeeld wordt.

Samen gaan jullie het vastgoed van de opdrachtgevers in jullie werkgebied optimaal beheren. Natuurlijk weet je dit op een professionele en vooral warme manier vorm te geven, waardoor iedereen met plezier werkt én de opdrachtgevers/stakeholders blij worden van onze dienstverlening.

Als gedreven team kom je regelmatig samen op één van de kantoorlocaties van REBO Groep om te overleggen en te zorgen voor een optimale teamspirit! Met REBO Groep gaan jullie er elke dag voor om het verschil te maken in de vastgoedmarkt.

 Meer informatie en solliciteren 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen