Submenu

REBO Groep ontwikkelt samen met Nimeto de keuze module over het beheer van vastgoed.

Yvonne de de Beer 22-11-2021
132 keer bekeken

Bij REBO vinden ze het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en te blijven innoveren. Ze blijven zichzelf ontwikkelen door samen te werken met het Nimeto en hun kennis te delen.

In samenwerking met Nimeto Utrecht heeft REBO het keuze deel “beheren van vastgoed van VVE’s en woningcorporaties” ontwikkeld. Door middel van de module kunnen ze hun ervaring delen met nieuw talent en hopen ze onze studenten te enthousiasmeren voor de wereld van het vastgoed. 

Nimeto biedt onder andere de opleidingen “Vastgoedadviseur & Projectmanager”, “Regisseur vastgoed onderhoud” en “Technisch Adviseren Vastgoed” aan. Het doel van de module is om studenten nog meer in aanraking te laten komen met de werkzaamheden van een vastgoed- of vve beheerder.
In de module komt de beheercyclus van vastgoed aan bod, waarbij aandacht wordt besteed aan het begeleiden en adviseren van de klant, het uitzetten van beheeractiviteiten en de monitoring en afronding daarvan. Specifieke aandacht wordt besteed aan het oplossen van ad hoc casussen, waarbij resultaatgerichtheid en klanttevredenheid geborgd worden. Ook komen juridische onderwerpen aan bod, zoals het appartementsrecht en huurrecht.

REBO Groep is erg trots op de ontwikkeling van deze module, die ondertussen geaccrediteerd is.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen