FESPA 2024

26-02-2024 71 keer bekeken 0 reacties

Begin

19-03-2024 om 10:00

Einde

22-03-2024 om 15:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

RAI Amsterdam, Europaplein 22, 1078 GZ Amsterdam

European Sign Expo 2024 vindt plaats van 19 - 22 maart in de RAI Amsterdam, Nederland. Het is Europa's speciale beurs voor gedrukte bewegwijzering en visuele communicatie.

Europa's speciale beurs voor gedrukte bewegwijzering en visuele communicatie die de gemeenschap dient als een onmisbaar platform om te netwerken, te leren, toegang te krijgen tot experts en leiders in de markt en om langdurige en winstgevende zakelijke contacten te ontwikkelen.

Internationale exposanten die gespecialiseerd zijn in bewegwijzering zullen samenkomen om de nieuwste innovaties en apparatuur in de branche te demonstreren. Het evenement zal leveranciers en fabrikanten van signage-oplossingen in contact brengen met eindgebruikers uit heel Europa en daarbuiten.

European Sign Expo-exposanten zullen hun producten presenteren die gespecialiseerd zijn in kanaalbelettering, bewegwijzering, dimensionale bewegwijzering, graveren en etsen, verlichte displays, out-of-home media, LED en sign-tools.

Signmakers kunnen zien hoe de sector van geprinte bewegwijzering en visuele communicatie zich ontwikkelt, waarbij de nieuwste technologische ontwikkelingen, toepassingsmogelijkheden en trends worden belicht door wereldmarktleiders en branchespecialisten. European Sign Expo bevindt zich op dezelfde locatie als FESPA Global Print Expo - Europa's toonaangevende beurs voor zeefdruk en digitaal, grootformaat print en textieldruk. Andere co-locatie tentoonstellingen zijn onder andere Personalisatie Experience en Sportwear Pro.

BEZOEK EUROPESE SIGN EXPO 2024

FESPA Global Print Expo 2023 Highlights

 

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen