Submenu

Genomineerden Sign+ Award 2022 bekend

15-09-2022
123 keer bekeken 0 reacties

De vakjury heeft gesproken. Er zijn vijftien projecten genomineerd voor de Sign+ Award 2022. Deze vakprijs wordt op dinsdag 4 oktober uitgereikt in Musis Arnhem. Bekijk de genomineerde projecten en stem op je favoriet.

Voor de Sign+ Award 2022 is een prachtig aantal van 75 inzendingen binnengekomen die de breedte van het signvak bestrijken. Uit deze inzendingen heeft de vakjury 15 projecten genomineerd, verdeeld over 5 categorieën. Daarnaast zijn vier extra kanshebbers aangewezen voor de Fespa Nederland Innovatie Award.

Genomineerden

De genomineerde projecten (in willekeurige volgorde), met daarachter de inzender, zijn:
(klik op de projecten voor meer informatie over het genomineerde project)

Categorie Interior & Architectural Signage:

Categorie Outdoor Signage:

Categorie Indoor Signage:

Categorie Voertuigreclame & Carwrapping:

Categorie Tentoonstellings- en Evenementenbouw:

Fespa Nederland Innovatie Award

Daarnaast heeft de vakjury vier projecten geselecteerd die niet zijn genomineerd voor een van de categorieprijzen, maar wel zijn bestempeld als ‘extra kanshebbers’ voor de Fespa Nederland Innovatie Award:

Uitreiking

De vijf categoriewinnaars en de overall winnaar worden op dinsdag 4 oktober tijdens een feestelijk evenement voor genodigden in Musis Arnhem bekendgemaakt. Tijdens deze avond worden ook de publieksfavoriet en de winnaar van de Fespa Nederland Innovatie Award uitgeroepen. De inzender van het overall winnende project krijgt, naast de nodige publiciteit, een award en een geldprijs van €1.000. Alle inzenders zijn voor deze bijeenkomst uitgenodigd.

Vakjury

De vakjury heeft zich in de zomer gebogen over alle ingezonden projecten. Bij de beoordeling heeft de jury onder meer gelet op impact, originaliteit, de projectmatige en technische uitvoering, het innovatieve karakter en creatief materiaalgebruik.

Publieksfavoriet

De keus van de vakjury is niet altijd de favoriet van het publiek. Geef je mening door hier een stem uit te brengen op je eigen favoriet

Onder de stemmers worden enkele cadeaus verloot.

 

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen