Submenu

Project Puma HQ

21-02-2022
99 keer bekeken 0 reacties

Eén van de nieuwste Projecten van de Maand op de site van Si'Bon lees je meer over de aankleding van het hoofdkantoor van internationaal sportmerk Puma in Boston.

Dit wel heel bijzondere project in Amerika bestaat uit een ongebruikelijke combinatie van technieken: een geprint en gecoat gevelmeshdoek van 2500m² – geleverd door Printable B.V. uit Nederland met daarachter drie gigantische LED-schermen in de vorm van hoofden. Het kunstwerk draagt de naam ‘The Conversation’ en op de schermen wordt continu lokale kunst weergegeven.

Het gebruikte materiaal heeft nauwelijks impact op de zichtbaarheid vanuit de kantoorruimte én biedt dezelfde bescherming als bijvoorbeeld aluminium gevelbekleding. Er wordt dan ook een garantie verstrekt van maar liefst 10 jaar op deze constructie. De opdracht is uitgevoerd door een lokaal Amerikaans signbedrijf, dat zich voor de full-color productie heeft gewend tot de eerdergenoemde toeleverancier Printable B.V. uit Nederland.

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen