Submenu

Masters of maintenance

26-09-2022
227 keer bekeken 0 reacties

Op 2 & 3 november 2022 verzamelen naar verwachting 5000 vakgenoten zich op hét evenement voor professionals in de schilders-, onderhouds- en verfbranche in het Hart van Holland, Berencamperweg 12 3861 MC Nijkerk (boven Amersfoort). 

Dompel uzelf onder in praktische inzichten, inspiratie, kennis en innovaties tijdens dit tweedaagse bruisende en kleurrijke event.

Gloednieuw event
Gedreven vakmensen uit de schilders-, onderhouds- en verfbranche hebben de handen ineen geslagen voor een gloednieuw evenement: Masters of Maintenance. Van leverancier tot groothandelaar, van fabrikant tot schildersbedrijf, bedrijven in de branche delen hun successen. Innovaties in verf, de laatste ontwikkelingen in de applicatie ervan en aandacht voor het schilders- en onderhoudsvak. Dat is Masters of Maintenance.

Masters of Maintenance is een beleving met een verrassend en energiek programma, vol praktische inzichten, inspiratie, kennis en innovaties.

Bent u erbij?

RESERVEER UW GRATIS TICKET

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen