Submenu

Bouwend Nederland blikt vooruit naar 2030 en viert 125-jarig bestaan

07-12-2020
291 keer bekeken 0 reacties

Bouwend Nederland presenteert op 7 december tijdens het online congres ‘Nu Bouwen aan Morgen’ de resultaten van de toekomstverkenning ‘Nu Bouwen aan Morgen: Verkenning Bouw en Infra 2030’.

Het online congres op 7 december begint om 14.30u met een plenaire opening. Bouwend Nederland-voorzitter Maxime Verhagen zet het belang van de toekomstverkenning voor de sector neer, waarna Joep Rats, Directeur Beleid & Vereniging, dieper ingaat op de inhoud van de toekomstverkenning. 

Met deze verkenning wil de branchevereniging ondernemers handvatten bieden om hun eigen strategie voor de toekomst te bepalen. Tijdens het congres viert Bouwend Nederland tegelijkertijd het 125-jarig bestaan van de werkgeversclub van bouwbedrijven. Door de verscherpte coronamaatregelen heeft Bouwend Nederland gekozen voor een volledig online congres. Deelnemers kunnen zelf een interessant programma samenstellen op basis van de verschillende programmaonderdelen. Aan de hand van 4 centrale thema’s, Ruimtelijke spreiding van functiesEnergietransitie- en infrastructuurToekomst van werkWaarde van bouwen, is voor elk onderwerp een debat ingericht met interessante sprekers.

Per thema wordt vervolgens een debat georganiseerd met een moderator en twee gasten. Tijdens deze debatten kunnen online kijkers vragen stellen en laten beantwoorden door de gasten in de paneldiscussie. 

Rond 16.45 uur deelt minister Ollongren van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties haar toekomstvisie in een interview met Maxime Verhagen. 

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen