Submenu

Beste Leerbedrijf en Beste Leermeester 2020 in de schilders- en vastgoedonderhoudsbedrijfstak

04-12-2020
275 keer bekeken 0 reacties

Van Kesteren Schilders uit Voorhout en Patrick Gontier, werkzaam voor Heko BV uit Den Haag, zijn uitgeroepen tot Beste Leerbedrijf en Beste Leermeester 2020 in de schilders- en vastgoedonderhoudsbedrijfstak.

De uitreiking vond live plaats tijdens de digitale Ondernemersdag van OnderhoudNL. Bij Van Kesteren is er een duidelijke opleidingsstructuur en -cultuur. Voor iedere werknemer is er een opleidingsplan en worden er uitdagende groepsgesprekken met de leermeesters gehouden, in plaats van individuele gesprekken. Van Kesteren heeft een eigen Academy, waarin thema’s als vitaliteit, veiligheid, klantbeleving, schuur-en schildertechnieken aan de orde komen. Patrick Gontier heeft de juiste competenties om jonge mensen technische vaardigheden bij te brengen. Hij begeleidt bij Heko in Den Haag menig jongere ook op sociaal-maatschappelijk terrein. Patrick geeft de leerlingen al snel meerdere verantwoordelijkheden en dus ook kansen. De leerlingen begeleidt hij op de werkplek, maar ook een bezoek aan de Schildersvakopleiding gebeurt regelmatig.

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen