Workshop 3D Augmented Reality (AR)

15-05-2024 62 keer bekeken 0 reacties

Begin

28-05-2024 om 14:30

Einde

28-05-2024 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

In deze workshop leer je hoe je een model kan maken, bewerken en presenteren in Augmented Reality (AR). We gaan ook aan de slag met het toevoegen van geluid, interacties en animaties. We werken hiervoor met het programma adobe Aero.

Je kan voor deze workshop een eigen 3D model gebruiken, er een downloaden of een model uit het programma gebruiken. hiervoor met het programma adobe Aero, zorg dus dat je deze  van tevoren installeert op je telefoon en laptop. 

Wat ga je leren?
Je leert werken met Adobe Aero en hoe je een model maakt, bewerkt en presenteert in Augmented Reality (AR) met een AR app.

Wanneer
Dinsdag 28 mei 14.30 - 16.00 uur.

Locatie
Deze workshop instructie wordt gegeven in de Digi Maakplaats van Nimeto, Smijerslaan 2 Utrecht. Daarna gaan we op zoek naar inspirerende plekken in de school.

Voor wie
Deze workshop is voor iedereen die meer wil weten van Augmented Reality en hoe je een digitaal ontwerp in de ruimte kan zetten. Voor deze workshop heb je geen voorkennis van Adobe Aero nodig.

Wanneer
28 mei van 14.30 tot 16.00 uur.

Benodigheden
Je hebt een eigen laptop en smartphone nodig. Het programma Aero (adobe)  moet je van tevoren alvast installeren op jouw laptop (via creative cloud) en op je smartphone via de QR code op https://www.adobe.com/nl/products/aero.html 

Kosten
Aan deze workshop zijn geen kosten verbonden indien je over een Adobe licentie beschikt.

Aanmelden 
Je kunt je hieronder aanmelden. Wanneer je bent aangemeld, rekenen we op je komst! Maximaal 20 deelnemers.

Aanmelden 

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen