Submenu

​ Toppers! ​

21-06-2021
135 keer bekeken 0 reacties

Deze foto behoeft wat uitleg. Op links ziet u Ort en Levi op rechts. Zij zijn bezig met het derde werk in onze Muurformules serie in Utrecht.

Ort begon in januari 2020 als eerste stagiair bij De Strakke Hand (Het Utrechtse collectief De Strakke Hand is een kei in het verrijken van de stad met hun muurschilderingen. Afgelopen jaar maakten ze in Utrecht drie pareltjes na van Utrechtse schilders: De Slapende Mars aan het Westplein, De Luitspeler in Kanaleneiland en De Fluitspeler in Overvecht) vanuit Nimeto Utrecht. Levi is vandaag bezig met haar laatste stagedag. Tussen hun in heeft ook Maaike nog bij De Strakke Hand stage gelopen. Alledrie blijven ze na hun stage bij hun werken als bijbaan op de vrije dagen en in de vakanties. Hoe mooi is dat!

Ort gaat zelfs vanaf augustus een leiderschapsstage bij hun volgen. Hierbij gaat hij projecten aansturen en (onder begeleiding van Stefan en Michiel) de productie op zich nemen.

Het originele team van De Strakke Hand heeft een (kunst) academische achtergrond. De Kunstacademie x Nimeto blijkt een gouden combinatie. Men leert onwijs veel van elkaar met elk project. 

We zijn megatrots op onze jonge garde ❤️

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen