Submenu

[MC] Content en community manager

Yvonne de de Beer 04-12-2023
233 keer bekeken 0 reacties

Voor ons marketingteam zoeken we een Content & Community Manager. Jij bent het creatieve brein achter onze social mediakanalen én die van onze artiesten. Je bedenkt en creëert unieke content in zowel short- en longform.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheren, analyseren en updaten van deze kanalen. Je kent alle tools op het gebied van beeld-, audio- en videobewerking, zowel de reguliere Adobe-programma's als mobiele apps zoals CapCut en Splice. Je bent een digital native en hebt je telefoon altijd binnen handbereik, waardoor je continue op de hoogte bent van de laatste trends op platforms als TikTok, YouTube, Snapchat en Instagram.

Je bedenkt nieuwe formats en werkt deze ook uit. In deze functie werk je nauw samen met de projectmanagers, het communicatie team, streaming manager en alle anderen binnen het marketingteam. Of het nu gaat om grootschalige producties of snelle content voor de verschillende kanalen, jij zorgt altijd voor kwaliteit. Je weet je weg te vinden op diverse communityplatforms, van Discord tot Twitch en Instagram-fanaccounts tot X, en je bent in staat deze platformen strategisch in te zetten om de fans te verbinden met onze artiesten. Je kunt zelf content maken, maar kunt ook externe creators inzetten om het verhaal van de artiest het best tot uiting te laten komen.

Wie ben jij?

Je bent een energieke creative en neemt initiatief. Je hebt een scherp oog voor design en bent altijd op de hoogte van de nieuwste trends in (social) media en technologie. Photoshop, Premiere en andere Adobe-producten ken je als geen ander, en je maakt moeiteloos content op je mobiele telefoon. Met jouw doorzettingsvermogen en organisatietalent kun je meerdere projecten tegelijkertijd aan. Zelfs in stressvolle situaties houd jij het hoofd koel en behoud je het overzicht. Daarnaast ben je communicatief sterk en werk je graag in teamverband. Tenslotte ben je in staat om jouw campagnes te analyseren en bij te sturen waar nodig.

Daarnaast heb je:

  • Minimaal 1 jaar ervaring, bij voorkeur in de entertainmentindustrie.
  • Heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
     

Wat bieden wij?

Je wordt onderdeel van ons gepassioneerde en vooruitstrevende team, en komt te werken bij één van de grootste internationale muziekmaatschappijen. Ons kantoor zit in de A'DAM Toren, waar we elke dag met toffe artiesten samenwerken. Met onder andere 35 vakantie- en ATV-dagen, een internationaal netwerk, volop kansen om je te ontwikkelen en muzikale extra's zoals evenementen, festivals en concerten bieden wij een dynamische en inspirerende werkomgeving.

Over Sony Music 
Sony Music vertegenwoordigt in Nederland -als partner- de muziek van onder (veel) meer Adele, Beyoncé, BLØF, Bruce Springsteen, Calvin Harris, Clinton Kane, Davido, Doja Cat, Eefje de Visser, Gavin James, KANE, Lil Tjay, Lost Frequencies, Nielson, P!nk, Racoon, Rosalía, Suzan & Freek, The Kid LaRoi, Travis Scott, Tyla, Wizkid en veel meer. Sony Music geldt binnen de muziekwereld als pionier en heeft een lange historie in de muziekindustrie.

We begrijpen dat je niet aan álle genoemde criteria voldoet. You know what, dat doen wij ook niet. Als je de uitdaging aandurft, stuur ons je motivatie! 

SOLLICITEREN

 

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen