Submenu

Werken aan je marketing skills en lekker bijverdienen wanneer jou dat uitkomt?

Yvonne de de Beer 31-10-2022
141 keer bekeken 0 reacties

Wie zijn wij: VanHutNaarHer is een duurzaam speelgoedmerk welke handelt in kartonnen hutten voor kinderen van 2 tot 8 jaar.

Ons doel is de creativiteit en fantasie van kinderen te stimuleren doordat de hutten op meerdere manieren in elkaar kunnen worden gezet (Voor alle info, neem een kijkje op onze:www.vanhutnaarher.nl websitešŸ˜‰). 

De uitdaging:Na met veel plezier aan ons bedrijf te hebben gebouwd, stoppen wij ermee en zoeken we een creatieveling die ons wil helpen de laatste voorraad kartonnen hutten te verkopen (37 stuks).

Jij:Hoe je de hutten gaat promoten is geheel aan jou. Gebruik onze socials (Instagram en Facebook) of bedenk andere creatieve ideeƫn om de doelgroep te benaderen. Per verkochte hut ontvang jij 30 euro netto. Dit kan dus oplopen tot 1.110 euro.

Enthousiast? Neem contact met ons op! Grijp die telefoon of stuur ons even een kort mailtje waarin je jezelf voorstelt. Wij vinden het super leuk om van je te horen!

Contact

Groetjes,

Wilma Heideman en Danielle Broess

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen