Submenu

[VPM] Club designer/tekenaar

08-04-2024
191 keer bekeken 0 reacties

Voor ons hoofdkantoor in Houten zijn wij op zoek naar een Club Designer! De Club Designer fungeert als creatieve spin in het web voor het inrichten van fitnesslocaties van één van onze grootste klanten.

Je hebt veelvuldig contact met de klant en collega’s uit het salesteam en ook lever je een bijdrage aan de commerciële binnendienst activiteiten.

Jouw sportieve uitdaging:
Je werkt samen met de klant en bouwpartners om (nieuwe) fitnesslocaties in de Benelux, Frankrijk, Duitsland en Spanje te voorzien van nieuwe apparatuur, made by Matrix Fitness. Aan de hand van 3D-bouwtekeneningen en informatie vanuit het veld stel je offertes en indelingstekeningen op, zodat voor de klant en bouwpartners duidelijk wordt welke apparatuur in de club komt te staan! Onze klant werkt met een vast concept, waarmee jij per locatie de ideale samenstelling en positionering van toestellen binnen het pand bepaalt. Het resultaat? Een schitterend ingerichte locatie van de klant, waarbij ieder detail klopt. Naast het ontwerpen van indelingstekeningen neem je ook een adviseursrol aan, om de klant zo goed mogelijk te bedienen.

Tijdens jouw werkzaamheden maak je veelvuldig gebruik van een CRM systeem, Adobe en  (teken)programma’s, zoals Revit, EcDesign, en InDesign. Daarnaast werk je samen met de klant en bouwpartners op diverse online platforms waar jullie informatie met elkaar uitwisselen en vastleggen. Je bent vertrouwd met ons productportfolio en het concept van onze klant.

Vereisten

De ideale kandidaat:

 • Heeft MBO+ werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting van bouwkunde/technisch tekenaar;
 • Heeft minimaal 1 jaar werkervaring;
 • Heeft ervaring in het werken met (teken)programma’s (ervaring met EcDesign, InDesign en/of Revit is een pré);
 • Beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en snapt de taal van het bouwteam;
 • Heeft bouwkundig inzicht, werkt secuur en helpt zijn/haar collega’s waar mogelijk;
 • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed (mondeling en schriftelijk);
 • Heet de mentaliteit van een teamplayer, je werkt graag samen met collega’s aan hetzelfde doel!

 

Je kunt bij ons rekenen op:

 • Een uitstekend salaris;
 • Veel ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën;
 • Vrijheid en verantwoordelijkheid, de basis van onze Matrix Mentaliteit!;
 • De juiste middelen om je functie uitstekend uit te kunnen oefenen;
 • Een job bij de leukste en snelst groeiende fitnessorganisatie van de Benelux;
 • Gratis fitnessfaciliteiten;
 • Een inspirerend en enthousiast team; hierdoor leer je elke dag wel iets bij!


Hier kom je terecht

Wij zijn gevestigd in Houten en de snelst groeiende leverancier van professionele fitnessapparatuur in de Benelux. Onze toestellen staan bij fitnesscentra, fysiotherapeuten, onderwijsinstellingen, hotels, bedrijven en topsport accommodaties. Als dochter van het in Taiwan opgerichte Johnson Health Tech kunnen we de voordelen van een wereldspeler bieden, maar kom je terecht in een lokaal en toegewijd team. En bij ons mag je ook nog eens sporten tijdens werktijd. Hoe tof is dat?!


Mensen maken Matrix

En dat is echt zo. Wij zijn een platte en dynamische organisatie waarin onze mensen het verschil maken. Binnen het bedrijf zijn de lijnen kort. Er wordt snel geschakeld en iedereen draagt veel eigen verantwoordelijkheid. De sfeer is informeel en het teamgevoel is bijna letterlijk voelbaar.

SOLLICITEREN

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen