Submenu

De Interieur Club Podcast

29-01-2024
69 keer bekeken 0 reacties

In de nieuwste podcast van januari heeft de Interieur Club ook een awards winnaar te gast. Kees Dekkers won bij De Interieur Awards 2023 de award voor interieurproduct van het jaar voor zijn No Waste Chair.

De duurzame stoel was zijn afstudeerproject bij het Hout- en Meubileringscollege en kreeg direct veel aandacht. De stoel gevuld met afval was te zien op Milaan Design Week en werd zelfs gekocht door Koningin Maxima. In deze podcast leren wij Kees beter kennen!

Host: Mark Timo

De Interieur Club is hét inspiratieplatform voor de interieurprofessional. De Interieur Club is jouw partner om samen aan je interieurbedrijf te bouwen. Wij bieden de wekelijkse interieurpodcast, De Interieur Club Academie met cursussen, netwerkborrels, inspiratieblogs en masterclasses zodat jij jezelf kan ontwikkelen. Iedere week een inspirerend en informatief gesprek voor de interieurprofessional.Kijk voor meer informatie en de agenda onze website: ⁠⁠⁠⁠⁠www.deinterieurclub.com⁠⁠ 

Luister hier naar de podcast

 

 

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen