Submenu

[SIV] Ik ben vindingrijk en opmerkzaam op het gebied van creatie

01-12-2023
155 keer bekeken 0 reacties

Wie ben ik? Even voorstellen.. Mijn naam is Mandy van Mourik, 36 jaar, getrouwd met Esther en onwijs trotse moeder van onze zoon Djem.  Ik ben woon- en werkzaam in Breda en omgeving. 

In het jaar 2006 begon mijn eerste leerjaar aan het Nimeto Utrecht en in 2010 heb ik mijn diploma behaald en ben ik afgestudeerd aan de opleiding PRC (Reclame, Presentatie en Communicatie) 

Sindsdien ben ik dus al geruime tijd werkzaam in de grafische sector. Doordat ik altijd een spil ben geweest binnen verschillende reclamebureaus heb ik van alle aspecten binnen het bedrijf kunnen proeven. Daardoor ben ik gespecialiseerd op het gebied van zowel vormgeving als allround-signmaker, maar bovenal een echt ´mensen´mens die waarde hecht aan het klantencontact.

Voor een baas werken was leuk, maar mijn droom was om op eigen benen te staan en op mijn eigen manier te kunnen ondernemen. In 2019 heb ik de stap gewaagd en ben ik MANDYMAAKT gestart. Hier heb ik tot op de dag van vandaag geen seconde spijt van. De combinatie van het grafische werk, het beletteren (van bijvoorbeeld auto’s en ramen) maar ook de interieurstyling (van bijvoorbeeld het wrappen van een keuken, of het maken en plaatsen van een fotobehang) maken mijn dagen heel divers. 

Het tot stand brengen van het ´perfecte plaatje' en het creëren en het vervullen van de wens(en) van de klant maakt mij enthousiast en gedreven een mooi eindresultaat neer te zetten. Telkens weer vind ik het een uitdaging een goede balans te vinden in wat bij de klant past, maar tegelijkertijd ook verrassend en vernieuwend is.

Ik ben nieuwsgierig naar wat er allemaal om me heen gebeurt. Ik ben vindingrijk en opmerkzaam op het gebied van creatie. Wat ik zie, is wat ik ruik, voel en beleef. Dit is voor mij de beste methode om inspiratie op te doen.

Een tevreden klant met een gaaf eindresultaat is voor mij het allerbelangrijkste en krijg ik veel energie van!

Creatieve groeten,

Mandy

MANDYMAAKT

https://www.facebook.com/mandy.maakt

https://www.instagram.com/mandymaakt/

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen