Submenu

[SIV] Ik help je graag met al je vragen over interieurontwerp!

03-11-2023
237 keer bekeken 0 reacties

Ruim twee jaar geleden studeerde ik af als ruimtelijk ontwerper aan het Nimeto Utrecht ('next generation creative spacemakers'). Voor mijn afstudeerstage was ik van plan om naar Barcelona te gaan, maar helaas kon dit door omstandigheden van Covid niet doorgaan.

Gelukkig kreeg ik een herkansing om voor een periode van zes maanden naar Barcelona te gaan om praktijkervaring op te doen in de interieurbranche. En zo vertrok ik in september 2021 vol goede moed en een beetje spanning vanuit Amsterdam naar Barcelona om aan dit nieuwe avontuur te beginnen. Niet wetende dat ik eigenlijk helemaal niet terug zou gaan naar Nederland. BANQA Interiors bood me na mijn stage een baan aan en die kans greep ik graag.

In de onlangs geopende prachtige nieuwe showroom van BANQA, aan de Carrer de Paris in Eixample, werk ik met veel passie aan interieurprojecten. We werken altijd doelgericht naar de wensen van de klant toe en toveren een huis om tot een thuis met de stijlvolle meubels en luxe materialen van onze merken. Interieuradvies op maat, renovatie en home staging projecten: we doen het allemaal.

Je kunt een kijkje nemen in het portfolio van BANQA op www.banqa.es naar onze projecten. Stuur me gerust een berichtje als je contact met me wilt opnemen. Ik help je graag met al je vragen over interieurontwerp!

www.banqa.es

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen