Submenu

Podcast Een stalen deur zonder verbouwing? Klick!

18-09-2023
209 keer bekeken 0 reacties

In deze podcast van de Interieur Club gaat men het hebben over stalen deuren. Waar komt de populariteit van de stalen deur vandaan? Te gast zijn Nimeto oud studente en interieurontwerper Lieke Vingerhoed en content creator Pamela Gutierrez Dosal.

Lieke Vingerhoed heeft een mooie vakopleidingen gevolgd: Nimeto en Artemis Academie. Maar het echte vak leerde ze pas in de praktijk, waar ze veel werkervaring opdeed. Ze gaf les, zette een adviesteam op, maakte veel interieuradviezen en werkte bij verschillende toonaangevende bedrijven. Totdat Lieke er klaar voor was: een eigen interieurstudio By Thimble - interieurstudio.

Vorig jaar startte Lieke samen met staalproducent maarten huurdeman een nieuw interieurbedrijf: Klick. Zij zagen een enorme vraag naar stalen deuren, maar helaas haakten veel mensen af als ze hoorden dat een stalen deur niet zomaar geplaatst kon worden. Meestal is eerst een verbouwing nodig;. Dat moet toch makkelijker kunnen? Met die vraag zijn ze aan de slag gegaan en een oplossing bedacht!

Onze andere gast is Pamela Dosal. Pamela is content creator en social media manager bij Kabaz. Ze is een ware interieurliefhebber die dagelijks haar meer dan 26k volgers inspireert met haar perfect gestylde interieur op haar Instagram-pagina.

Luister de nieuwste Podcast via deze link op de bekende podcast kanalen! Host: Mark Timo
 

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen