Submenu

[SIV] Visual Merchandiser regio Friesland

08-05-2023
416 keer bekeken 0 reacties

Ben jij die fashionable  en commerciële visual merchandiser die onze winkels naar the next level brengt?  Ben jij enthousiast, flexibel en stressbestendig en heb je gevoel voor het creëren van de juiste sfeer? Bruis jij van creativiteit en enthousiasme?

Houd jij je graag actief bezig met goederenpresentatie, het inrichten van etalages, figuren aankleden en het adviseren en instrueren van een winkelteam over de totale presentatie? Is mode jouw passie en ben jij altijd op de hoogte van de nieuwste  trends? Dan komen wij graag met jou in contact!

Jouw Job:

Ons team van rayonmanagers, visual merchandisers, stylisten en inkopers is voortdurend actief om onze OPEN32 winkels in de juiste stemming te brengen. Als regionaal, zelfstandig werkende Visual Merchandiser (regio Friesland) ben je verantwoordelijk voor de optimale, commerciële presentatie van het winkelbeeld en het vertalen van het inkoopconcept op de winkelvloer.

Jij beschikt over:

  • Ervaring in mode en Retail, bij voorkeur in visual merchandising;
  • Een opleiding aan Nimeto, Cibab en/of SintLucas;
  • Een goede dosis creativiteit en flexibiliteit;
  • Goede communicatieve vaardigheden, je deelt graag je mening met collega’s;
  • Een rijbewijs om naar onze winkel af te kunnen reizen.

OPEN32 Team:

Jij maakt deel uit van een enthousiast team van visual merchandisers en werkt nauw samen met winkelteams en rayonmanagers. Daarnaast communiceer je met verschillende afdelingen binnen de organisatie, zoals styling en inkoop.

Werken bij OPEN32: 

Wij bieden jou een open werkomgeving, waar je wordt gewaardeerd en de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Je gaat werken in een dynamisch team met enthousiaste collega’s. Verder bieden wij jou:

  • Een verantwoordelijke job in een energieke werkomgeving waar iedere dag anders is
  • Een uitdagende rol waar je verantwoordelijk bent voor je eigen succes
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • De kans om jezelf en Open32 verder te ontwikkelen

Over­­­­ OPEN32:

OPEN32 is dé multibrand fashion store voor vrouwen en mannen waar service centraal staat en waar je een uitgebreide collectie vindt van de beste merken zoals Silvercreek, PME Legend, G-Star RAW, Tommy Jeans, Levi’s en Madness. Er zijn een 70-tal Open32 winkels in Nederland en België. Alle merken zijn tevens verkrijgbaar op Open32.nl.

Wij zijn OPEN32

Wie je ook bent, wat je stijl ook is, wat je wensen ook zijn...bij OPEN32 vind je kleding die écht bij jou past! De klant is voor ons het allerbelangrijkste. Dat blijkt uit ons enthousiasme, onze collectie en service. Het plezier in ons werk en de passie voor kleding staat centraal. Persoonlijke aandacht, ontwikkeling en begeleiding zijn voor ons belangrijk. Zo halen we het beste in elkaar naar boven.

Open to new adventures?

Herken jij jezelf in deze vacature? Wij staan open voor een ontmoeting. Solliciteer via de button.

 

Inloggen en solliciteren

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen