Submenu

Meet @ Greet: Stel al jouw vragen aan pinterest expert Jody Hogendoorn

16-01-2023
42 keer bekeken 0 reacties

Pinterest is dé tool om jouw online performance een boost te geven. Maak kennis met expert Jody Hogendoorn en ontdek wat Pinterest voor jouw bedrijf kan betekenen.

We gaan het nieuwe jaar gelijk goed van start en lanceren onze Masterclass Pinterest Power. Op 6 maart organiseren wij een Meet & Greet en met onze Pinterest Expert Jody Hoogendoorn. Je krijgt vast de eerste tips & trucs voor het zakelijk inzetten van Pinterest en uiteraard hoor je alles over de 6-delige online Pinterest e,[-serie die we samen met Jody hebben ontwikkeld voor onze leden.

Waarom Pinterest?

Naast dat je op Pinterest de mogelijkheid hebt om je gerealiseerde projecten langdurig zichtbaar te maken en zo bij te dragen aan jouw online performance is Pinterest vooral ook de grootste visuele zoekmachine ter wereld. Mensen die bezig gaan met hun interieur gebruiken Pinterest veelvuldig om inspiratie op te doen en verzamelen afbeeldingen op hun pinboards. Hoe leuk is het als een van jouw gerealiseerde projecten de inspiratie biedt voor iemand die nog mag starten met de verbouwing of herinrichting van haar huis, winkel of kantoor. Zeker wanneer ze vanaf die inspiratie-pin met slechts een klik op jouw website belanden. Dat is misschien wel de grootste kracht van Pinterest. En hoe je die volledig kunt benutten gaan wij je leren in zes online sessies.

  • Pinterest is een grote visuele zoekmachine met e-commerce mogelijkheden.
  • Consumenten zitten vanaf de ‘inspiratie-fase’ op Pinterest.
  • Met pins bouw je eenvoudig veel traffic naar je website

Materclass Pinterest

Deze Meet & Greet is een eerste kennismaking met Pinterest. Maar uiteraard willen wij jullie uitgebreider informeren en inspireren. Dit doen wij tijdens de 6-delige online Masterclass Pinterest Power, die we in samenwerking met Jody hebben samengesteld voor interieurprofessionals. Deze Masterclasses worden aansluitend op de Meet & Greet georganiseerd zo kun jij al starten op 4 maart. Tijdens deze Masterclass komen de volgende drie zaken aan bod:

  1. Het fundament; de basis voor een goed ingericht account, zodat gebruikers jouw berichten zien en krijgen.
  2. De strategie; jouw plan voor een effectieve inzet van Pinterest voor jouw business
  3. Continuïteit en groeien; zorgen dat Pinterest blijft bijdragen aan de toename van jouw website bezoekers

Samenwerken met de expert

Wij vinden het belangrijk om samen te werken met experts die echt meerwaarde kunnen leveren voor onze leden. Jody Hoogendoorn is zo’n expert. Zij heeft inmiddels ruim 30 jaar ervaring als marketing- en communicatiespecialist en is een ‘early adaptor’ als het gaat om Pinterest; ze volgt al sinds het ontstaan alle ontwikkelingen op de voet. En last but not least, Jody kent de woonbranche als geen ander. Een mooiere combinatie valt er wat ons betreft niet te bedenken.

Give Away!

BNS Crisp-leden kunnen vandaag al aan de slag met hun Pinterest. In onze Kennisbibliotheek (alleen toegankelijk voor leden en partners van BNS Crisp) vind je 100 Pinterest-tips om alvast de eerste stappen te zetten.

Kom jij kennismaken op 6 maart?

Op 6 maart wordt de Meet & Greet gecombineerd met de interieurprofessionaldag in De Woonindustrie in Nieuwegein. De Meet & Greet start om 12:00 uur en zal ongeveer een uur duren. Uiteraard is het aan te raden om aan te sluiten bij de rest van het programma van de interieurprofessionaldag, hier moet je je dan separaat voor aanmelden.

Handige info

Datum & Tijd:

6 maart, tijd wordt nog bekend gemaakt

Locatie:

De Woonindustrie, Sympfonielaan 1, Nieuwegein

Kosten:

BNS Crisp-lid of -partner: €25,00 / niet leden: €35,00 (geen restitutie bij no-show)

Let op: Er is een inschrijfformulier voor leden en een inschrijfformulier voor niet leden

(Oud)-leden die hebben deelgenomen aan de BNS Crisp-enquête van afgelopen november kunnen hun studie-voucher van 25 euro inzetten voor deze Meet & Greet of de daaropvolgende Masterclasses.

Aanmelden voor de Meet & Greet 

 

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen