Submenu

Junior Accountmanager

09-11-2021
175 keer bekeken 0 reacties

Ben jij de collega die wij zoeken? Zit jij altijd vol met inspiratie? Wil jij in de zomer al bezig zijn met de kerstdecoraties voor onze klanten? Kom dan ons team van 30 enthousiaste en gepassioneerde professionals versterken als (junior) Accountmanager!

Het bedrijf
Hotels, supermarkten, cafés, opticiens, boekwinkels, bakkerijen, modewinkels en warenhuizen: alle soorten bedrijven maken gebruik van de vakkennis en artikelen van Beekwilder. Ons bedrijf biedt sinds 1923 professionele ondersteuning op het gebied van productpresentaties en sfeerondersteuning aan (internationale) bedrijven en instellingen.

Jouw rol
In jouw rol als junior Accountmanager denk je graag mee met onze bestaande en nieuwe klanten over productpresentaties, decoratieve ondersteuning en de juiste sfeer.  Zo zorgen wij samen met ons team van 30 collega’s voor kopende, terugkerende maar vooral happy customers!  Hoe we dat doen? Dat doen we door meer dan 3.000 decoratie- en presentatieartikelen uit voorraad te leveren, maar ook door het geven van workshops, het ontwikkelen van presentatieconcepten op maat en het delen van vakkennis en inspiratie.
Nieuwsgierig hoe jij hier aan kan bijdragen? 
Door inzet van jouw verkooptalent, verkoop je de Beekwilder producten aan B2B klanten, zowel in de shop als via telefonische verkoop. Je hebt klanttevredenheid hoog in je vaandel staan en het verrichten van bijkomende backoffice werkzaamheden zijn je niet vreemd.

Waardoor pas je in ons team?
Als je:
•    Een afgeronde MBO opleiding hebt
•    Over commercieel inzicht beschikt
•    Bij voorkeur al wat ervaring hebt opgedaan in een gelijksoortige functie
•    Tussen de 32 tot 40 uur per week beschikbaar bent en
•    Je binnen 30 minuten reizen van Amsterdam CS woont.

Ben je ook nog een enthousiaste, humorvolle en ondernemende geest, die weerbaarheid, lef en ambitie toont, dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren.

Wat bieden wij je:
Naast een marktconform salaris, maandelijkse borrels vol gezelligheid, hapjes en (te) gekke collega’s ontvang je ook nog: 
•    Een inspirerende werkomgeving met een open en informele werksfeer
•    Altijd de mogelijkheid tot ontwikkeling en doorgroei
•    8% vakantietoeslag en een pensioenvoorziening passend bij je leeftijd
•    Reiskostenvergoeding indien fiscaal toegestaan
•    Tot wel 30 vakantiedagen op jaarbasis.
 
Enthousiast geworden? Reageer!
Wij vragen je in een korte brief gemotiveerd aan te geven waarom jij commercieel bent en geschikt voor deze mooie functie, daarnaast ontvangen wij graag een up-to-date CV. Je kunt dit per e-mail sturen aan solliciteren@beekwilder.com. Voor vragen over deze vacature kun je ons bellen op telefoonnummer op 020 – 623 32 22

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen