Submenu

JUNIOR CREATIEF DTP-ER (FT)

27-05-2021
182 keer bekeken 0 reacties

Heb jij bijna een diploma op zak en sta je te popelen om aan ‘het echte werk’ te beginnen? Lees dan snel verder. Tenminste; als jouw designerhart ook sneller gaat kloppen van alles wat met horeca te maken heeft. Als junior DTP-er sta je aan het begin van een mooie carrière.

Het is daarom belangrijk dat je bereid bent om te leren en open staat voor feedback. We vinden het ook fijn als je een eigen inbreng aan het team toevoegt, bijvoorbeeld tijdens brainstorms met een projectgroep. Ondanks je sociale karakter, is zelfstandig werken voor jou geen probleem.

Je Adobe skills zijn zeer goed en het drukklaar maken van een bestand is voor jou een eitje. Uiteraard kun je ons een overtuigend portfolio laten zien en dit eventueel later op een enthousiaste manier toe komen lichten tijdens een kennismakingsgesprek.

ALLES NOG EVEN OP EEN RIJTJE:

  • Adobe skills (Photoshop, Illustrator & InDesign)
  • Horeca fanaat met ervaring vóór of achter de bar
  • Sociaal, maar zelfstandig
  • Frisse inbreng en leergierig
  • En als laatste onze favoriet; enthousiast!

Ben je benieuwd naar jouw toekomstige collega’s? Wij hanteren een informele werksfeer met een gezonde dosis humor. Denk jij daar perfect tussen te passen? Trek dan je meest comfortabele sneakers aan en ga het gesprek met ons aan! Mail je cv en korte motivatie naar lieke@bramendevlam.nl

 

 

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen