Submenu

Eindpresentatie Nimeto Excellent

19-04-2021
352 keer bekeken 0 reacties

Afgelopen donderdag 15 april presenteerden alle groepen van excellentie team Nimeto hun concept voor de Rebellenclub. Ze hebben samen het 8 maanden project afgerond, waarin het excellentie team in samenwerking met De Rebellenclub een nieuwe woonstijl samenstelde.

De Rebellenclub is een platform voor jonge ontwerpers en biedt hen de kans hun idee in de markt te zetten. Ook ontwikkelen ze zelf steeds meer artikelen. Het uitgangspunt is om items te selecteren die een verhaal vertellen, net even anders zijn en iets unieks toevoegen aan datgene wat al bestaat. De Rebellenclub werkt samen met duurzame bedrijven en ontwerpers, veel van de producten worden met de hand gemaakt, ontwikkeld met gerecyclede materialen of op een sociale werkplaats geproduceerd.

En leuk nieuws! Enkele concepten worden gerealiseerd šŸ¤© en hun ontwerpen gaan de komende maanden in productie, waar wij als Nimeto super trots op zijn.

 

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen