PizzaTalk Media Innovation Hub

29 keer bekeken 0 reacties

Begin

25-04-2024 om 17:00

Einde

25-04-2024 om 19:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Joop van Den Endeplein 9 1217 AD Hilversum

Werk of studeer jij in de media of game-industrie? Kom dan naar de Pizza Talk in de Media Innovation Hub op het Media Park. Founder van de Nederlandse studio Monobanda, Niki Smit, vertelt alles over het ontwikkelproces van Soul Paint, de game die op SXSW de juryprijs won voor beste XR experience.

Niki neemt je mee in het proces achter Soul Paint. Wat was het idee? Hoe is het spel ontwikkeld? Wat waren de uitdagingen? Ook vertelt hij over het ontstaan van Monobanda, de huidige ontwikkelingen rondom immersive experiences en geeft je een kijkje in andere projecten en games.

Pizza Talks | Media Innovation Hub
Pizza Talks zijn maandelijkse inspiratiesessies in de Media Innovation Hub, over onderwerpen binnen de thema's immersive content, zoals AR, VR en spatial computing, (generatieve) AI en virtual production. Gericht op professionals en studenten in de media- en game-industrie. Iedereen met interesse in het onderwerp is van harte welkom om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen onder het genot van een stuk pizza! Deelname aan de Pizza Talks is gratis.

Aanmelden kan online.

0  reacties

Cookie-instellingen