Onderwijs innovatie festival

22 keer bekeken 0 reacties

Begin

24-05-2022 om 00:00

Einde

25-05-2022 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Op het Onderwijs Innovatie Festival kan je leren van de ervaringen die in andere scholen zijn opgedaan. Samen bouwen aan ‘next practices’ door te leren van de ‘best practices’ die anderen hebben ontwikkeld.

INGREDIËNTEN

Verbinden
Kom in contact met onderwijscollega’s. Ontdek hoe zij omgaan met de uitdagingen waarmee zij te maken hebben en jij (straks) misschien ook. Leren doen we samen.

Inspireren
Laat je inspireren door de ervaringen van anderen in het onderwijs. Aan de hand van korte presentaties delen collega’s hun ervaringen en inzichten.

Beleven
Kom naar de belevenismarkt, waar je kennis kunt maken met verschillende interventies en initiatieven die je ter plekke kunt mee maken. Leren is leuk, beleven is leerzaam.

Leren
Van inspiratie naar implementatie. Van best practice naar next practice. Krijg op deze dag handvatten om wat je leert in de praktijk toe te passen.

 
Onderwijs Innovatie Festival in het kort:

Wie
Voor en door docenten, (school)leiders, directeuren en HR- en innovatiemanagers uit PO, VO, MBO & HBO. ”Voor het onderwijs door het onderwijs”

Wat
Het Onderwijs Innovatie Festival biedt een breed scala aan workshops, inspiratietalks en belevenissen. ”Van best practices naar next practices”

Waarom
Door de krachten te bundelen en te leren van elkaar, kunnen we het onderwijs naar een hoger plan tillen. ”Leren vanuit verbinding”

 Meer informatie en aanmelden 

0  reacties

Cookie-instellingen