webinar Sessie - Hoe vertel ik over mijn werk?

63 keer bekeken 0 reacties

Begin

23-05-2022 om 15:30

Einde

23-05-2022 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online

Waar ben je goed in? En waarom doe je wat je doet? Succes hebben als kunstenaar of creatieve maker begint met een helder verhaal over de essentie van je werk. Een verhaal waarmee je overtuigt.

In de kennisgids 'Hoe vertel ik over mijn werk?' nodigen we je stapsgewijs uit om de essentie van jouw werk te beschrijven. In deze interactieve online sessie kun je vervolgens je verhaal op collega’s testen en feedback ontvangen van specialist Marlies Leupen. Zo maak je je eigen verhaal steeds sterker.

Ter voorbereiding neem je de informatie uit de online kennisgids tot je en schrijf je je verhaal aan de hand van de 5 stappen uit het model. Het hoeft niet perfect te zijn. De sessie is bedoeld om er verder aan te schaven en je verhaal vertrouwelijk te testen. Hoe komt je verhaal over? Wat blijft er hangen in de hoofden van de luisteraars? Met feedback van de andere deelnemers krijg je daar meer zicht op. Elke keer dat je je verhaal houdt, word je er beter in!

Trainer Marlies Leupen coacht ondernemers hoe zij zich kunnen positioneren. Zij ontwikkelde een methode die je houvast biedt om te komen tot een goed verhaal. Ze noemt deze methode ‘B hungry & get fed’, als je nieuwsgierig bent kan de feedback van anderen je voeden. Marlies heeft veel ervaring in de culturele sector en heeft al meer dan 100 trainingen met deze methode gegeven. Ze is tevens trainer bij het leerprogramma Route Ondernemerschap.

Je leert

  • welke stappen belangrijk zijn om tot een goed verhaal te komen;
  • hoe je de essentie van je werk overtuigend verwoordt;
  • hoe je verhaal overkomt op mensen die het nog niet kennen;
  • hoe je - met handige tips en trucs - je verhaal nog scherper krijgt.

Je oefent

Tijdens deze interactieve online sessie probeer je je eigen verhaal uit op de andere deelnemers en krijg je feedback van Marlies en de andere deelnemers. Ook is er ruimte om vragen te stellen.

Voor wie?

De interactieve online sessie is voor kunstenaars en creatieve makers (startend en ervaren) van alle disciplines. Er kunnen maximaal 10 mensen deelnemen.

Deze interactieve online sessie is onderdeel van de kennisgids Hoe vertel ik over mijn werk? Ter voorbereiding is het noodzakelijk dat je je eigen presentatie hebt uitgewerkt.

Praktische info

  • Datum: maandag 23 mei 2022
  • Tijdstip: 15:30 - 17:00 uur
  • Locatie: online via Zoom
  • Deelname: € 15,-

0  reacties

Cookie-instellingen