Game Changers, spel voor sociale verandering.

44 keer bekeken 0 reacties

Begin

02-02-2022 om 20:00

Einde

02-02-2022 om 21:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Via gamificatie wordt, door het toepassen van spelprincipes en -technieken in een ‘niet-game omgeving’, menselijk gedrag op speelse wijze gestimuleerd. Hierbij wordt ingegaan op de intrinsieke motivatie en dus de achterliggende redenen die mensen hebben om bepaalde dingen te doen.

Een bekend voorbeeld dat vaak genoemd wordt is de pianotrap, waarbij traptreden veranderd zijn in grote pianotoetsen om mensen te stimuleren de trap te nemen in plaats van de roltrap. Kortom: door iets leuk te maken verander je gedrag, oftewel The Fun Theory. Heeft spel het in zich om veranderingen in ons gedrag te realiseren en daarmee de wereld op een positieve wijze te veranderen? Op deze avond gaan we op zoek naar war spel en digitale kunst kunnen bijdragen aan de wereld. Welke rol speelt spel in de samenleving, en welke functie kan dit nog meer gaan hebben? Waarom is het goed voor ons om ‘het spelen’ niet te verleren en te (her)ontdekken? 

Ja, daar wil ik heen!
De avond begint om 20:00 uur (inloop om 19:30 uur) en duurt tot ongeveer 21:30 uur. Tickets kosten €12,50 en zijn hier koop

 

0  reacties

Cookie-instellingen